Skip links

Prince of Persia: The dagger of time

Escape game - Adventure - Multiplayer

In dit spel werk je met twee, drie of vier spelers samen om een uitweg te vinden uit een fort van tijd. Om te slagen, moeten je samenwerken en puzzels oplossen. Voor de puzzels moeten de spelers met objecten in hun omgeving omgaan, klimmen en bepaalde krachten, zoals de tijdcontrole, gebruiken.

Een unieke ervaring die is opgebouwd rond samenwerking tussen de spelers van alle leeftijden om een gezamenlijk doel te bereiken. Samenwerking is essentieel: je kunt niet slagen zonder je teamgenoten.

Nu boeken

Werk jij goed samen met je team?

Werk samen

2, 3 of 4 spelers

Een onvergetelijk avontuur

PRINCE OF PERSIA: THE DAGGER OF TIME

Prince of Persia: De Dagger Of Time is een Virtual Reality Escape Game dat zich afspeelt in de wereld van Prince of Persia en waarmee u de tijd kunt controleren. U zult in staat zijn om iets onmogelijks te ervaren in het echte leven: de tijd vertragen, stoppen of zelfs terugspoelen!

De VR spelers worden door Kaileena naar het fort van de tijd geroepen om een boosaardige Magi te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de Zandloperskamer kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de Magi te stoppen.*

Searching Availability...

15 euro korting op je inschrijving! Schrijf je in op onze mailinglijst en ontvang 15 euro korting op de volgende inschrijving!